Udruzenje Gradjana BiH-a Milwaukee,Wisconsin forum Udruzenje Gradjana BiH-a Milwaukee,Wisconsin
Zajedno ko' obala i rijeka..

Česta pitanja (FAQ)Česta pitanja (FAQ)   PretragaPretraga   Spisak članovaSpisak članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Vase privatne porukeVase privatne poruke   PrijavaPrijava 

Prva donacija

Napišite i unesite novu temu   Odgovorite na poruku    Udruzenje Gradjana BiH-a Milwaukee,Wisconsin forum -> Obavijestenja, sastanci i izvjestaji
Pogledajte prethodnu temu :: Pogledajte sljedeću temu  

Smatrate li da Vasom donacijom odrzavate ovu stranicu???
Tacno
75%
 75%  [ 3 ]
Nije istina
25%
 25%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 4

Autor Poruka
Algoritam
Site Admin

Pridružio se: 08.18.06.
Poruka: 21
Mjesto: Milwaukee, Wisconsin

PorukaUneseno: su sep 30, 2006 7:56 pm    Naslov: Prva donacija Odgovor sa citatom

Duzan sam da u nekoliko rijeci izrazim svoju zahvalnost na skromnoj "prvoj" donaciji za ovu web stranicu mojoj dragoj "seki" Umihani i naravno moram priznati da sam prijatno iznenadjen ovim lijepim gestom. Hvala Umi! Very Happy
====================
You've Got Cash!

Dear Udruzenje Gradjana BiH Milwaukee, Wisconsin,

This email confirms that you have received a payment for $20.00 USD from umihana sofic (sofic@sbcglobal.net).

Receipt ID: 0751-7389-9211-3395

The number above is the buyer's receipt ID for this transaction. Please retain it for your records so that you will be able to reference this transaction for customer service.

Payment Details

Total Amount: $20.00 USD
Currency: U.S. Dollars
Transaction ID: 8XY27024S1664662V
Quantity: 1
Item/Product Name: Web Stranicu Udruzenja-Webmasteru
Buyer: umihana sofic
====================
Thank you for using PayPal!
The PayPal Team
Bajro Lovac

Pridružio se: 08.20.06.
Poruka: 7

PorukaUneseno: pe okt 13, 2006 1:42 pm    Naslov: Odgovor sa citatom

Mislim da dopnaciju za postojanje stranice treba dati da troskovi iste ne bi pali samo na Algoritma.Bilo bi dobro da nam se javno kaze godisnja cijena koristenja ove stranice i da svako od nas da koliko moze.Ja sam odlucio da moja donacija bude trideset dolara,samo neznam kako da uplatim.
Na vrh
Pogledajte profil korisnika Pošaljite privatnu poruku
Prikažite poruke od zadnjih:   
Napišite i unesite novu temu   Odgovorite na poruku    Udruzenje Gradjana BiH-a Milwaukee,Wisconsin forum -> Obavijestenja, sastanci i izvjestaji Sati su u GMT
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete dodavati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete mijenjati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu