| Pogledajte prethodnu temu :: Pogledajte sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
Oluja
Pridružio se: 09.12.06. Poruka: 46
|
Uneseno: po sep 18, 2006 3:16 am Naslov: |
|
|
Da ti pojasnim
Ne igram lopte zato sto neznam upravu si nemam talenta nimalo. |
|
| Na vrh |
|
 |
bosancheros
Pridružio se: 08.24.06. Poruka: 58 Mjesto: cekrcici
|
Uneseno: po sep 18, 2006 4:48 am Naslov: Ispravka |
|
|
| Oluja :: | Da ti pojasnim
Ne igram lopte zato sto neznam upravu si nemam talenta nimalo. |
Gdije si ti vidio da sam ja rekao da ti nemas nimalo talenta?
To si ti sam rekao.Ja sam rekao da nam treba talenata,posto si ti rekao
da smo mi igrali folkor dok su drugi igrali fudbal.... _________________ to |
|
| Na vrh |
|
 |
MaSLiNa
Pridružio se: 09.15.06. Poruka: 12
|
Uneseno: ut sep 19, 2006 6:33 pm Naslov: |
|
|
Otisli ste predaleko od teme.  _________________ [img]http://www.forum.hr/image.php?u=11180&dateline=1099657368[/img] |
|
| Na vrh |
|
 |
bosancheros
|
Uneseno: sr sep 20, 2006 1:47 am Naslov: predaleko |
|
|
| MaSLiNa :: | Otisli ste predaleko od teme.  |
Eeee,sestro slatka mi smo predaleko od ove teme jos od prvog odgovora na ovaj moj prijedlog.....Al sta ces,nek ovi sto sijede i bulje u ekran imaju sta citati.Mislim na ove sto mudro cute,neutralce(a ima ih pofino)
Bar nam je ovaj forum ozivio."Svakog dana u svakom pogledu sve vise napredujemo". Polako piju kahvicu i smiju se nama.....Koda ih gledam... _________________ to |
|
| Na vrh |
|
 |
Oluja
Pridružio se: 09.12.06. Poruka: 46
|
Uneseno: sr sep 20, 2006 2:45 am Naslov: |
|
|
Ma neka smo.  |
|
| Na vrh |
|
 |
MaSLiNa
Pridružio se: 09.15.06. Poruka: 12
|
Uneseno: če sep 21, 2006 6:23 pm Naslov: |
|
|
Bosanceros, tvoja je greska bila kada si na prijedloge drugih, koji su bili veoma kvalitetni i ostvarljivi, poceo pricu o brodovima i ljudima koji su se isidrili. Sve dok bude izjava takve vrste, teme ce nam otici u propast. Moj je savjet da se sto vise izbjegavaju takvi sadrzaji.
A sada nastavimo s prijedlozima. _________________ [img]http://www.forum.hr/image.php?u=11180&dateline=1099657368[/img] |
|
| Na vrh |
|
 |
bosancheros
|
Uneseno: če sep 21, 2006 7:45 pm Naslov: |
|
|
[quote="MaSLiNa"]Bosanceros, tvoja je greska bila kada si na prijedloge drugih, koji su bili veoma kvalitetni i ostvarljivi, poceo pricu o brodovima i ljudima koji su se isidrili. Sve dok bude izjava takve vrste, teme ce nam otici u propast. Moj je savjet da se sto vise izbjegavaju takvi sadrzaji.
A sada nastavimo s prijedlozima.[/
 _________________ to
Posljednji izmenio bosancheros dana pe sep 22, 2006 12:50 am, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| Na vrh |
|
 |
bosancheros
|
Uneseno: če sep 21, 2006 9:13 pm Naslov: |
|
|
| bosancheros :: | | MaSLiNa :: | Bosanceros, tvoja je greska bila kada si na prijedloge drugih, koji su bili veoma kvalitetni i ostvarljivi, poceo pricu o brodovima i ljudima koji su se isidrili. Sve dok bude izjava takve vrste, teme ce nam otici u propast. Moj je savjet da se sto vise izbjegavaju takvi sadrzaji.
A sada nastavimo s prijedlozima. |
Imam osijecaj da ovo ime(maslina)koristi nekoliko razlicitih osoba.
Osijecam po pitanjima,imaju neki simbolican ukus koji sam vec imao
prilike da procitam na ovom forumu.Nije bitno....Molio bih vas da krenete
od svojih gresaka.Bilo bih najrealnije.Moja jedina greska je bila sto sam poslusao onog svog rodjaka da pristupim ovom svemu,i jos se uvijek zalazem da to opstane.Njega ne krivim ni malo.I otkako sam pristupio tom tzv.radu,ja samo slusam o nekim"prijedlozima".Sad se jos prebacuju nakakvi "brodovi i posada".Mada se nesijecam da sam spominjao ikakve brodove(osim onog na rijeci Misisipi).Ajiii Karambba.Naravno niko vise nespominje greske onih koji su vodili taj brod do sada,ukljucujuci i razne clanove te posade.Sad neko zeli svaliti na onog sto se ukrcao poslednji i jos uvijek vesla na njemu,posto su motori otkazali.Moli bih vas da me mimoidjete sto se tice bilo kakvih gresaka koje su se nagomilale tokom godina.Sto neko jednom rece na forumu"Ja nisam odavle".Ide ramazan i ja cu se privremeno povuci iz ovog foruma....
Vama zelim puno zabave(i prijedloga) na ovom forumu
(bez spominjanja mog imena,molio bih).
P.S.fali nam veslaca na brodu i svi koji zele veslati su dobro dosli(bar dok se motori ne poprave)
Sad nastavite sa prijedlozima
 |
_________________ to |
|
| Na vrh |
|
 |
Almica
Pridružio se: 09.10.06. Poruka: 24
|
Uneseno: pe sep 22, 2006 12:48 am Naslov: |
|
|
Cica mica i gotova prica. _________________
 |
|
| Na vrh |
|
 |
bosancheros
|
Uneseno: pe sep 22, 2006 12:59 am Naslov: |
|
|
| Almica :: | | Cica mica i gotova prica. |
Smrc ,......Tako je tuzna....
Obicno price od Cice- Mice imaju sretan kraj...
Samo je ova tako tuzna.....zalosna.....sa mnogo zalosnih scena... _________________ to |
|
| Na vrh |
|
 |
Almica
Pridružio se: 09.10.06. Poruka: 24
|
Uneseno: pe sep 22, 2006 1:04 am Naslov: |
|
|
Na zalost.  _________________
 |